Tovább

Kórokozó (frekvencia) kezelés

Herpeszes fertőzés? Makacs kórokozók? Folyamatos húgyúti, nőgyógyászati panaszok? Van megoldás! A Kórokozó vizsgálat és a Frekvencia terápia kíméletesen segíthet.

Tovább

Anyagcsere rendezése

Az anyagcsere rendezése egyrészt áll az étrendi vizsgálat során megállapított diétából, valamint a hozzá kapcsolódó kezelésekből.

Tovább

Alternatív kínai terápiák

Ezek a kezelési lehetőségek ötvözik az ősi kultúrák több ezer éves hagyományain alapuló tradicionális irányzatokat, valamint a modern kor követelményeinek megfelelő, kellő dinamizmussal rendelkező kezeléseket.

Tovább

Biorezonanciás kezelések (MORA)

Ezek a kezelések hasonlatosak az anyagcserezavar rendezése során alkalmazott eljárásokkal. A fő különbség, hogy ebben az esetben nem szükséges speciális étrend tartása.

Tovább

Dohányzásról leszoktatás (MORA)

Nem pusztán önmagában a dohányzás okoz betegséget, hanem a méreganyagokon túl szerepet kapnak a dohányzás mögött meghúzódó okok (érzelmi irányultság, vagy gondolat) is.

Tovább

Fülakupuntúrás kezelések

A fül, mint mikro terület remekül használható akupunktúrás és akupresszúrás kezelés során. Lehet önálló kezelési technika is, de használhatjuk valamely más módszer mellé kiegészítőnek.

csakra
Tovább

Csakra harmonizálás

A csakrák az ember energo-információs rendszerének megjelenítésére szolgálnak. A csakra szó szanszkrit eredetű és jelentés az, hogy kerék.